Ontmoet onze vrijwilligers

Cultevo bestaat volledig uit vrijwilligers. Zowel het bestuur, de communicatie- en PR-afdeling, de diverse werkgroepen en de op- en afbouwploegen. Stuk voor stuk zijn het enthousiaste dorpsgenoten die hun steentje bij willen dragen aan de organisatie van diverse culturele en recreatieve Cultevo evenementen. Ook iets voor jou? Laat het gerust weten. We kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken! 

Ontmoet onze vrijwilligers

Wil je weten wie er zoal vrijwilliger zijn en wat hen motiveert? Kijk dan hieronder: dit zijn enkelen van onze vrijwilligers die elk jaar enthousiast meewerken en onze evenementen tot een succes maken!

Marjan
BuytenLust Festival


o.a. Marktkramen 

‘Dit doe je toch gewoon voor je dorp!’

vrijwilliger bij cultevo
Kids Survival &
Sinterklaasintocht

‘Kids die plezier hebben,
daar krijg ik nou energie van!’

Elma
Burchtfeesten
Wendy
Op- en afbouwploeg
Peter
Op- en afbouwploeg
Mirjam
Burchtfeesten

Wil jij ook vrijwilliger worden?

Lijkt het jou ook leuk om vrijwilliger te worden? Iedere vrijwilliger draagt bij op zijn of haar manier. Dat kan variëren van de opbouw van evenementen tot het regelen van de financiën, de activiteiten voor kinderen, het regelen van de marktkramen, etc. Het belangrijkste is dat je als vrijwilliger iets doet waar je blij van wordt. Daarnaast is het ook heel leerzaam, gezellig en bovendien ontmoet je nieuwe mensen. Ook is het natuurlijk gewoon leuk om te helpen en je krijgt er ook nog eens veel waardering voor terug. 

Wil jij ook je steentje bijdragen op jouw manier? Dat kan! Laat het ons weten, geef je gegevens door. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of kom langs in onze stand op de diverse events.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat zou je willen doen?
Bij welk(e) evenement(en) wil je helpen?