Vrienden van Oostvoorne

De Stichting Vrienden van Oostvoorne is opgericht om alle evenementen die door Cultevo georganiseerd worden financieel te ondersteunen. Met elkaar, als inwoners van Oostvoorne, houden we op deze manier het leefklimaat en de gezelligheid in ons dorp op een hoog peil.

Wil je nog lang kunnen genieten van het BuytenLust Festival of de Burchtfeesten, de Lampionoptocht, de intocht van Sinterklaas of de alom bekende Kerstfair? Steun ons dan: voor 15 euro per jaar ben je al Vriend van Oostvoorne, meer is natuurlijk ook welkom!

Hoe word je vriend?

Als Vriend van Oostvoorne kun je kiezen tussen een eenmalige bijdrage of een jaarlijkse bijdrage.
De hoogte van het bedrag is ook vrij te bepalen met een minimum van 15 euro. 

EENMALIG

€15,00

EENMALIG

JAARLIJKS

€15,00

JAARLIJKS - Incasso*

VRIJE KEUZE DONATIE

Bepaal zelf

EENMALIG of JAARLIJKS - incasso*

* Jaarlijkse donaties worden geïnd via automatische incasso.
Liever zelf de betaling beheren,
stuur een berichtje naar Vrienden van Oostvoorne.

De Oostvoornse vlag of wimpel aanschaffen?

Naast het werven van leden, verkopen wij ook wimpels en vlaggen. Wil je een Oostvoornse wimpel of vlag bestellen, stuur een mail en wij nemen contact met je op. Ook kan je voor deze vlag terecht bij onze kraam op het BuytenLust Festival, de Burchtfeesten of de Kerstfair.

Het bestuur ontmoet jou graag in ons dorp

Het bestuur van de stichting Vrienden van Oostvoorne bestaat ook weer geheel uit enthousiaste vrijwilligers met een hart voor Oostvoorne. Vaak zie je ze in de stand van de Vrienden van Oostvoorne die aanwezig is op het BuytenLust Festival, de Burchtfeesten en de Kerstfair. 

Het bestuur bestaat uit: