BuytenLust Festival

De Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne organiseert het BuytenLust Festival alweer voor de 7de keer!

Een festival met mooie en interessante activiteiten, zoals livemuziek, diverse foodtrucks, een life style market en – in het kader van de duurzaamheid – een ‘vintage’ markt, attracties voor jong en oud en last but not least een groot assortiment bijzondere, maar ook alledaagse klassieke auto’s en oldtimers. Je kunt langs de speciale BuytenLust opstelling lopen om deze auto’s te bewonderen. Maar ook zijn er 3 ritten voorbereid om te genieten van de omgeving op Voorne Putten en Goeree Overflakkee. Je kiest zelf welke rit je wil rijden: 25km, 50km of 60km.

Volg onze website en de socials voor de laatste ontwikkelingen. Zien we jou ook zaterdag 8 juni?

Programma BuytenLust

Het BuytenLust programma is weer heel gevarieerd. Omdat wij het festival graag gezellig willen houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Lees daarom voordat je gaat genieten van ons festival de huisregels ook nog even door. Veel plezier op het festival!  

Cartoon van BuytenLust en wagen met hond.

Alles over de historie van BuytenLust

De naam van dit gezellige festival is niet zomaar gekozen. En de speciale eregast, Jacoba van Beieren, ook niet. Wil je meer weten over de historische achtergrond van BuytenLust? Dat vind je hieronder: 

Bekijk de impressie van BuytenLust 2023

Foto’s van Gerard Stroeve